BrightNow

sâmbătă

17

februarie 2024

Loteria Inteligenței Artificiale – Viitorul Omenirii

17

sâmbătă
februarie 2024

Scris de , Publicat în Tech, The way I see it

Fiecare smartphone depășește astăzi de mii de ori puterea de procesare a computerelor care au ghidat primii oameni pe Lună. Într-o eră în care inteligența artificială (AI) devine omniprezentă, aceasta ridică întrebări esențiale cu privire la substituția sau complementaritatea dintre oameni și mașini.

Computerele au deja suficientă putere pentru a depăși oamenii în activități pe care obișnuiau să le considerăm distinct umane.

(mai mult…)

marți

12

septembrie 2023

Planul X – cum intenționează Musk să transforme Twitter în WeChat

12

marți
septembrie 2023

Scris de , Publicat în News reaction, The way I see it

De când a preluat Twitter pentru 44 miliarde $, Elon Musk a fost foarte vocal despre planurile sale de a transforma rețeaua de socializare într-o „aplicație pentru orice”. Această idee este inspirată evident de WeChat – aplicația din China care a început ca serviciu de mesagerie și a ajuns să controleze majoritatea aspectelor vieții în Asia.

(mai mult…)

luni

7

martie 2022

Adevăruri despre Crypto

7

luni
martie 2022

Scris de , Publicat în The way I see it

Ce-ai zice să schimbăm banii cu ceva mult mai volatil, care omoară ușor planeta și nu poate fi încă folosit pentru cumpărăturile zilnice? Stai liniștit, cel mai probabil te vor convinge prietenii și celelalte milioanele de oameni care au intrat deja în horă.

Sigur că am băgat și eu bani la Caritasul mondial. Nu te poți abține să nu încerci acest joc de noroc, mai ales atunci când vezi sute de YouTuberi deja îmbogățiți, care îți explică cât de ușor este să-ți înmulțești economiile.

(mai mult…)

vineri

25

februarie 2022

„Ucraina nu ne e stat prieten”

25

vineri
februarie 2022

Scris de , Publicat în News reaction, The way I see it

Partea din războiul între Rusia și Ucraina, care a ajuns deja la noi, este dezinformarea. Rolul principal al propagandei este de a ne debusola, mutând atenția de la cea ce este cu adevărat important: crima comisă.

Realitatea este că oricât de viteji ne credem, majoritatea preferăm să fugim de război pentru că el aduce doar suferință. Așa că uneori, simțindu-ne inutili sau vinovați că nu ne implicăm în rezolvarea conflictului, suntem predispuși să acceptăm de bune informații deformate în spatele cărora să ne ascundem.

(mai mult…)

joi

11

noiembrie 2021

duminică

11

aprilie 2021

duminică

14

martie 2021

luni

1

februarie 2021

7

COMENTARII

marți

29

decembrie 2020

sâmbătă

15

august 2020