BrightNow

Despre

BrightNow.blog abordează cu precădere subiecte legate de inovații în tehnologie, știință și descoperiri noi, cu potențial de a aduce schimbări pozitive în lume. Articolele prezintă un mix intre exprimarea părerii personale & relatarea evenimentelor (personale, locale sau globale) cu potențial să ne influențeze viața din prezent ori viitorul.

În cadrul acestui efort, blogul include de asemenea o serie de interviuri cu oameni ce aduc inspirație prin ceea ce sunt și prin realizările lor. Aceste articole oferă cititorilor o perspectivă personală asupra modului în care oameni cu viziuni remarcabile contribuie la schimbarea lumii în bine.

În esență, BrightNow încearcă să aducă în prim-plan inovațiile și descoperirile, dar și să furnizeze cititorilor săi oportunitatea de a învăța din experiențele inspiraționale ale altora și de a dezvolta o perspectivă mai înțeleaptă și mai informată asupra lumii contemporane.

Nu in ultimul rand, blogul încearcă să încurajeze discuțiile și gândirea critică, în vederea încurajării cititorilor să se implice în aceste subiecte.

Contact

Scrie-mi la contact[at]brightnow[.]blog si iti raspund. Promit!