BrightNow

luni

21

iunie 2021

Costurile ascunse la mașinile închiriate

21

luni
iunie 2021

Scris de , Publicat în Lessons & Info, Personal story

Acum câțiva ani, când oamenii încă se plimbau liberi în toată lumea, am aflat, în sudul Spaniei, cât de scump este închiriezi o mașină aparent ieftină.

Povestea asta s-ar putea să vi se pară cunoscută. Am rezervat un Mini la un preț super bun direct de pe site, înainte să plec. Am ajuns în aeroportul din Spania, am mers la firma de închiriere și mi-au spus că Mini s-a transformat în Fiat, pentru că se poate, e aceeași clasă.

(mai mult…)

duminică

28

februarie 2021

miercuri

4

noiembrie 2020

sâmbătă

31

octombrie 2020

sâmbătă

8

august 2020

Scrisoare pentru tata

8

sâmbătă
august 2020

Scris de , Publicat în Personal story

Am avut mereu nevoie de eroi. Am crescut crezand ca orice se intampla, exista cineva care stie cum sa se comporte si cum sa rezolve tot. Ca poate e complicat, greu si de durata, dar cineva are solutia intotdeauna si e doar o problema de timp pentru a rezolva orice.

(mai mult…)

luni

27

ianuarie 2020

6

COMENTARII

Țeapă pe OLX – Whatsapp

27

luni
ianuarie 2020

6


COMENTARII

Scris de , Publicat în Lessons & Info, Personal story

Dacă ai pus un obiect care este cât de cât de valoare pe OLX și ai început să primești mesaje de la enlgezi care te roagă să le dai mai multe informații pe whatsapp, te sfătuiesc să nu începi conversațiile. Iar dacă le-ai început și nu mă crezi pe cuvânt că sunt țepe, atunci ține minte doar să nu trimiți niciun produs înainte să primești banii.

Iar când zic să primești banii, zic fix așa: să îi ai în mână și să îi numeri!

(mai mult…)

vineri

6

septembrie 2019

marți

9

aprilie 2019

miercuri

6

iunie 2018

Adulții de mâine sunt ceea ce copiii de astăzi visează să ajungă.

6

miercuri
iunie 2018

Scris de , Publicat în Events / Campaigns, Personal story

La sfârșitul lunii pentru a da o șansă la vise frumoase unor copii care provin din familii afectate de tuberculoză. Aș vrea să mă ajuți să fac treaba asta.

În România sunt diagnosticați cu tuberculoză aproape 600 de copii în fiecare an, iar majoritatea provin din familii extrem de sărace. Internările și tratamentul greu lăsă urme adânci în sufletul lor, în timp ce prăpastia dintre ei și ceilalți se adâncește tot mai mult.

Tuberculoza (TBC) este o boală contagioasă, încă existentă, care se răspândește prin aer. O persoană cu TBC activă poate elimina bacilli TBC în aer când tușește, strănută, râde sau poate chiar când cântă, iar oamenii din apropiere pot inhala acești bacili infecțioși.

În familiile atinse de tuberculoză, chiar și copiii sănătoși suferă. Un părinte care abia se descurcă să își întrețină copiii ajunge în situația în care nu mai poate munci o perioadă lungă din cauza tratamentului. În același timp, cei din jurul lor încep să evite contactul și să discrimineaze toți membri familiei.

Ai tinde să zici că astea sunt cazuri izolate sau că sunt departe de noi. Nu chiar. 15 astfel de cazuri se află chiar în capitală! (mai mult…)

luni

18

decembrie 2017

150

COMENTARII

Mi-au furat banii de pe card

18

luni
decembrie 2017

150


COMENTARII

Scris de , Publicat în Personal story

Anul trecut, pe vremea asta, am intrat să plătesc chiria din e-banking și am rămas blocat atunci când am văzut că banii din cont variază ca la bursă – o bursă care se prăbușește.

Am încercat să înțeleg ce se întâmplă cam 20 de minute, apoi am crezut că e ceva în neregulă cu internet banking-ul, așa că am intrat și pe aplicația de mobil. Se întâmpla același lucru, așa că m-am ridicat de la birou și am plecat pe jos spre bancă. (mai mult…)