BrightNow

vineri

6

septembrie 2019

Jlapi & Sandalandala – Vama Veche

6

vineri
septembrie 2019

Scris de , Publicat în Funny or Stupid, Personal story

Dacă m-ai fi întrebat, până anul ăsta, unde să mergi cu cortul în Vamă te-aș fi trimis fără nicio ezitare la Sandalandala. Dar adevărul este că anul acesta, condițiile și „iarba verde” de la Sandalandala… s-a dus.

Am stat de multe ori la Sandalandala. În ultimii 5-6 ani, singurul motiv pentru care nu am stat acolo a fost că nu mai aveau loc de campare disponibil. Am înțeles prețurile piperate și am acceptat fiind conștient că în schimbul banior obțin servicii premium: pază & intrare doar cu brățara pe timp de noapte, bude & dușuri decente & design fain care susține o poveste (good job Storience!).

Anul ăsta, la recepție mi se spune (mie și celorlalți 6 oameni pe care i-am convins să meargă cu mine):

 – Nu mai avem locuri aici, dar avem la Jlapi (10 m mai spre plajă) în aceleași condiții. Atât că nu avem dușurile instalate, veți veni la duș aici

Mă bucur că le-a mers atât de bine încât au mai achiziționat un teren cu tot cu vila aferentă. Dar nu m-am bucurat deloc când, după ce am plătit și ne-am montat corturile am realizat următoarele:

  1. Condițiile nu sunt aceleași la Jlapi și la camping-ul Sandalandala. Nu există pază, budele sunt insuficiente (un singur container semi-functțional cu 3-4 bude) și sunt pline non-stop, pentru ca Jlapi este și Club.
  2. Muzica nu se termină niciodată. Sunt obișnuit să merg în Vamă. Te îmbeți și dormi liniștit în aproape orice condiții. Dar pe la 5 dimineața mi-am dat seama că mă dureau plămânii pentru că tremura terenul de sub mine.
  3. Se formau patru cozi de așteptare la dușuri pentru că erau prea mulți oameni (minim 20′ de așteptare). Apă caldă nici nu îndrăznea cineva să viseze.
  4. Per total camping-ul de la Sandalandala s-a degradat rău! Nu mai există iarba verde – amintiri. Elementele decorative, alea care mai există, sunt aproape putrezite.

Au rămas însă costurile mari și parcă a crescut nesimțirea personalului.

La ora 5 noaptea am făcut o plângere scrisă pentru că aproape niciunul dintre noi nu putea să doarmă și am considerat că am fost mințiți – aceleași condiții la camping-ul Sandalandala și Jlapi NU EXISTĂ!

A doua zi dimineață am întrebat cum se soluționează plângerea… niciun raspuns. Așa că am cerut să ni se restituie banii. Ne-au rugat să „mai scriem o dată pe spatele foii motivele” și ne-au întrebat de ce ne deranjează „spiritul Vamei”? Apoi ne-au zis să stăm liniștiți că sigur ni se returnează banii…

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Ce ziceți, ni s-au returnat banii?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TE-AR PUTEA INTERESA SI:

Publicat în The way I see it

Vama Veche nu mai e ce-a fost