BrightNow

vineri

27

aprilie 2018

Mihaiță Papară – primul snowboarder paralimpic român

27

vineri
aprilie 2018

Scris de , Publicat în Good news, Interview

L-am cunoscut pe Mihăiță Papară într-o tabără de snowboard. L-am remarcat atunci când a spus că se antrenează pentru Jocurile Paralimpice.

Toți spusesem tâmpenii despre noi așa că inițial am crezut că glumește. Nici nu băgasem de seama că are vreun handicap. Abia a doua zi dimineață, când ne pregăteam să ieșim pe ușă am văzut proteza și am realizat ce spunea.

Mihaiță Papară are 38 de ani, este tatăl a doi copii, locuiește la Bruxelles și este singurul snowboarder paralimpic român – având, din anul 2005, un picior amputat de deasupra genunchiului. (mai mult…)

miercuri

1

noiembrie 2017

2

COMENTARII

Avram Iancu & Dunărea

1

miercuri
noiembrie 2017

2


COMENTARII

Scris de , Publicat în Interview

Are 41 de ani, este căsătorit, are trei fetițe minunate și este bibliotecar la Biblioteca Municipală Petroșani. Avram Iancu se bucură că locuiește în valea Jiului, între patru masive muntoase: Șureanu, Parâng, Straja & Retezat. Aici s-a născut și nu vrea să plece nici din România, nici din Petroșani. Vara trecută ne-a făcut pe toți mândri, înotând 2860 de km pe Dunăre, de la izvoare până în Delta Dunării, fără nici un costum de protecție.

(mai mult…)

marți

26

septembrie 2017

Dj Antenna – despre muzică și transa mixului

26

marți
septembrie 2017

Scris de , Publicat în Interview

L-am întâlnit pe Ștefan acum câțiva ani în Centrul Vechi. Ținea o coală A4 lipită de laptop pe care scria ”Don’t feed the DJ”, sărea ca pe arcuri și se vedea că muzica îl face fericit. Recunosc că nu mă așteptam să îmi placă atât de tare acolo, dar a devenit extrem de repede locul meu preferat.

(mai mult…)

miercuri

23

august 2017

Miche Marcu – un monstru plin de optimism

23

miercuri
august 2017

Scris de , Publicat în Interview

Puțini oameni sunt atât de faini precum Miche și îmi pare rău că am ajuns atât de târziu să postez acest interviu pe blog. Îmi permit să spun, din proprie experiență, că și mai puțini oameni pot oferi atât de multe sfaturi despre viață (personală și profesională) fără să o ia pe arătură.

Interviu Miche Marcu 2014 / Compozitor, producator, advertising

Eyedrops Band

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Nu încep să povestesc unde l-am cunoscut pe Miche, dar în anul doi la master am avut de ”livrat” un interviu iar el era primul pe lista mea și a și acceptat destul de ușor să se lase filmat. Recunosc că este, dincolo de tutorialele online, singurul profesor pe care l-am avut cu adevărat la montaj, și sunt sigur că aș avea încă foarte multe de învățat.

Deși nu l-am mai întrebat, cred că ce s-a schimbat de la momentul filmării, este că între timp a devenit producătorul formației Eyedrops.

joi

8

decembrie 2016

3

COMENTARII

Concurs cu Atelaje Canine la Tusnad

8

joi
decembrie 2016

3


COMENTARII

Scris de , Publicat în Interview

Intre 28 si 29 ianuarie 2017, in Harghita, la Baile Tusnad se va desfasura o noua editie a competiei de sprint cu atelaje canine.

Prima mea vizita, prin 2010 cred, in Tusnad, a coincis cu prima intalnire cu atelaje canine. Nu mai vazusem decat in filme. In vara anterioara il cunoscusem pe Lotyi, unul dintre organizatori cu care am baut de fericire pe varf de munte intr-o seara pentru ca obtinuse finantare pentru concurs. Mi-a povestit despre eveniment si mi-a spus ca trebuie sa merg sa fiu fotograf. Si am mers.
(mai mult…)

joi

10

noiembrie 2016