BrightNow

vineri

12

mai 2017

Impresii & povesti de la Chateu Vartely

12

vineri
mai 2017

Scris de , Publicat în Review

Chateau Vartely este o vinarie relativ noua din Orhei – Republica Moldova, care a ajuns insa destul de rapid emblematica. A fost a doua mea vizita la frati si a doua vizita la o vinarie moldoveneasca.

Inainte sa va povestesc despre vinuri, vreau sa va avertizez ca, desi nu am niciun fel de pregatire, limba mea are intotdeauna o opinie atunci cand este vorba de gusturi. Voi povesti oricum prea putin despre calitatile vinurilor, ci mai degraba despre impresiile care mi-au ramas dupa vizita.

(mai mult…)

duminică

21

august 2016

joi

27

februarie 2014

Burger’ul de la Conacul Nobil

27

joi
februarie 2014

Scris de , Publicat în Review

Zilele trecute am ajuns la Conacul Nobil. Asa, din intamplare. Eram pe Pache, langa Foisor si cautam un bar decent. Intamplarea a facut sa nimeresc unul dintre cele mai faine locuri de haleala din oras.

De afara restaurantul La CONAC arata bine. Chiar aduce cu un conac. Desi nu este chiar mare, cladirea are personalitate si impune respect. Inaintea ei se intinde o terasa frumos luminata unde mi-ar placea sa beau ceva intr-o seara de vara.

Restaurant La CONAC vedere din fata

Va spun sincer ca primul gand pe care l-am avut a fost ca o sa fie scump. Era totusi frig iar meniul statea deschis in fata portii asa ca am aruncat repede o privire peste cafea si bere*. Am ramas oarecum confuz pentru ca preturile erau obisnuite si am hotarat sa intram. (mai mult…)