BrightNow

luni

2

octombrie 2017

Wahaka street food park

2

luni
octombrie 2017

Scris de , Publicat în Events / Campaigns, Personal story

S-a deschis Wahaka Street Food Park – primul local din București amenajat sub forma unui parc de restaurante. Parcul cu denumire mexicană cuprinde aproximativ 20 de restaurante, se întinde pe o suprafaţă de circa 2.000 metri pătraţi și este deschis tot timpul anului de la prânz până la miezul nopții.

Poziționat la intersecțiile străzilor Popa Nan și Octavian Goga, se află la doar 15-20 de minute de mers de Piața Unirii și ar putea fi o opțiune pentru cei care obișnuiesc să mănânce în Centrul Vechi. De asemenea, înțeleg că urmează să se deschidă și o locație acoperită care va funcționa în perioada rece în care va exista chiar și o piață de pește.

Ce poți mânca: raci, fructe de mare, fasole cu cârnat, mici, mâncare chinezească, fripturi, hamburgeri, wrapuri, paella, ciorbe, clătite cu ciocolată – prețuri între 15 și 40 de lei

Ce poți să bei: apă, vin, bere, prosecco, sucuri – prețuri între 5 și 20 de lei

Deși l-am vizitat chiar din a doua zi de la lansare, era totuși destul loc și aveai unde să te așezi. Chiar și cu parcarea ne-am descurcat destul de lejer în zonă.

Locul arată bine și are potențial, însă nu am putut să nu remarc următoarele:

  • Nu este chiar street food festival 

Treaba asta se simte la angajați. Dacă la un festival de street food găsești oameni pasionați de ceea ce fac, care cunosc foarte bine preparatul și se străduiesc să ofere cel mai bun produs, aici nu e chiar așa. Mâncarea poate să fie și mai rece, să nu arate chiar așa bine, iar oamenii să se miște încet pentru că abia acum învață.

  • E cam groaznic cu cartelele

În primul rând trebuie să pui bani pe două cartele separate – una pentru mâncare și cealaltă pentru băutură alcoolică (TVA-ul este mai mare la băuturi și nu pot să le combine).

Apoi, pentru că este o locație permanentă, dacă îți rămân bani pe card, nu îi poți cere înapoi. Teoretic păstrezi cartela și mai pui și altădată bani pe ea sau folosești suma rămasă la următoarea vizită.

Pe mine nu mă deranjează că rămân niște bani blocați, dar mă seacă ideea de a îndesa încă două carduri în portofel.

  • Nu e potrivit pentru masa de prânz

Deși se deschide la 12:00, la ora 14:30 în timpul săptămânii erau doar 3 gherete deschise, iar la una dintre ele nu existau lipii, deci nu puteau să te serveasca.

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Încerci? Nu încerci? Ai fost deja?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TE-AR PUTEA INTERESA SI:

Publicat în Events / Campaigns Personal story

Lansare City Hunt în București

Publicat în Events / Campaigns Made my day

Primul festival de #streetart din București