BrightNow

luni

20

decembrie 2021

Descoperire despre accesorii anti 5G cu rol de protecție: sunt defapt radioactive!

20

luni
decembrie 2021

Scris de , Publicat în Funny or Stupid, News reaction

Deși nu există nicio dovadă validă care să demonstreze că radiațiile 5G ar fi dăunătoare pentru oameni, călărind valul de conspirații și frică, au apărut deja pe piață diverse accesorii care „îi apără pe purtători de undele malefice”.

Culmea este că, potrivit instituțiilor oficiale, fix aceste totemuri cu puteri miraculoase sunt posibile surse de îmbolnăvire, iar acum deținătorii lor trebuie să decidă încă odată dacă au încredere în Stat sau în noi teorii ale conspirației.

Departamentul de Securitate Nucleară și Protecție împotriva Radiațiilor (ANVS) din Olanda a emis un avertisment pentru nouă produse (între care: mască de somn, pandantive, brățări pentru copii) care emit radiații.

Momentan sfatul pentru deținători este de a îndepărta produsele și a le depozita în siguranță, așteptând să primească instrucțiuni despre returnare/eliminare în sigranță.

„Nivelul de radiații măsurat este scăzut, iar riscul de probleme de sănătate este, de asemenea, scăzut. Cu toate acestea, nu se poate exclude complet faptul că purtarea acestor produse în mod continuu pe o perioadă îndelungată se poate dovedi dăunătoare sănătății”

ANVS, Olanda

Vânzarea acestui tip de articole este ilegală Olanda, încalccând Legea Energiei Nucleare, iar vânzătorii cunoscuți au fost contactați pentru a opri vânzările și pentru a-și informa clienții.

Cu toate acestea, la o simplă căutare după quantum pendant, încă găsești să-ți cumperi de pe internet, direct din China sau chiar de la site-uri Românești, cu sume începâd de la 2 dolari 😉 .

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Tu cum te aperi de 5G?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TE-AR PUTEA INTERESA SI: