BrightNow

sâmbătă

26

august 2023

Aerul condiționat portabil

26

sâmbătă
august 2023

Scris de , Publicat în Tech

Deși omenirea nu s-a hotarât încă dacă încălzirea globală există sau nu, cert este că vara a devenit, în foarte multe locuri, o adevărată condamnare, iar ieșirea din casă modul în care ne ispășim pedeapsa.

Eh, cine ar fi crezut că vom ajunge să ne programăm ieșirile din casă în funcție de statistica umidității și a valurilor de arșită? Într-un oraș în care trotuarele sunt atât de fierbinți încât ni lipesc de talpă, ținutele de vară sunt adaptate si completate cu cele mai eficiente armuri anti-arsură.

De ce? Pentru că afară pare să fie un cuptor gigant a cărui căldură ne-a transformat în prizonieri voluntari ai propriilor noastre case. Da, în casă și mașină ne mai descurcăm datorită aerului condiționat. Dar de cum pășim afară ne gândim de ce nu putem să ne montam unul direct pe noi?

Quolla Pro propune exact soluția aceasta!

La baza Qoola Pro stă o tehnologie revoluționară de răcire care îți oferă controlul complet asupra confortului termic personal. Prin intermediul unor ventilatoare și senzori inteligenti, Qoola Pro reglează constant fluxul de aer rece către pielea ta, asigurându-se că te simți mereu confortabil, indiferent de condițiile atmosferice externe.

Am scris articolul ăsta întrebandu-mă când în glumă, când serios, dacă aș purta borseta asta cu rol de AC. Sau daca nu cumva chiar vom fi obligați să o purtăm în doar câțiva ani?

Dacă îți place, accepți că asta este lumea în care am ajuns să trăim și vrei să o încerci, costă doar 79$ pe Kickstarter și e garantat că se va produce, pentru că proiectul a depășit pragul de finanțare cu aproximatv 2600%. Calculând după cifrele astea, pare că în lume este destul de cald.

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Deci? Parerea ta care este?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *