BrightNow

vineri

21

februarie 2014

Samsung VS Apple pencil

21

vineri
februarie 2014

Scris de , Publicat în Advertising, Great Ads of the World

Noile spoturi Samsung fac misto de performantele produselor Apple (Ipad & Iphone). Agentia 72andSunny a creat doua clipuri ridiculizatoare la adresa Apple, folosind chiar modelul reclamei oficiale Apple pencil.

Vizionati mai intai reclama Apple Pencil. Un spot foarte bine facut, cu poveste, emotie si putin umor. Narata de Walter (actorul Bryan Cranston), personaj principal in serialul Breaking Bad.

Raspunsul ironic al Samsung este ca in spatele tabletei din spotul Apple pencil se poate ascunde ceva si mai subtire: Samsung Galaxy Tab pro 10. Dar tableta Samsung nu este doar mai subtire. Spre deosebire de Ipad ea poate face de doua ori mai multe lucruri in acelasi timp (pe ecran cel putin).

Un al doilea spot compara Iphone 5s cu Samsung Galaxy Note3. Pe scurt, cu Note3 vezi mai mult, mai bine si vine cu pen. Pen care la Iphone lipseste – aparent au simtit si nevoia sa verifice acest lucru.

Personal, dupa ce am vizionat spoturile, am simtit nevoia sa verific. Toate review-urile de pe Youtube pe care le-am vizionat (5) par sa avantajeze produsele Apple. Rezumatul ar fi ca produsele Apple au in primul rand mai mult still, experienta de utilizare este mult mai placuta si functioneaza mult mai fluent.

Apoi am verificat preturile. Marele plus al produselor Samsung ramane, dincolo de toate, pretul:

vs.

vs.

 

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Deci? Parerea ta care este?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *