BrightNow

marți

26

iunie 2018

Primul festival de #streetart din București

26

marți
iunie 2018

Scris de , Publicat în Events / Campaigns, Made my day

Outline Festival îl aduce pe Brancuși înapoi acasă și pune Bucureștiul pe harta marilor capitale ale lumii în ceea ce privește arta stradală. În cadrul evenimentului 8 artiști de street art pictează 660 de metri pătrați pe mai multe clădiri din oraș cu opere renumite din portofoliul lui Brancuși, dar și picturi cu elemente din natură, galaxie și din tradiția românească.

Într-o seară ne-am trezit vorbind, la bere, despre cât de cool este muralul cu Brancuși de pe peretele centralei termince din spatele bulevardului Ștefan cel Mare. Nu a durat mult și au început să apară postări pe facebook, instagram, preluări ale comunicatului de presă și știri la TV. Așa am ajuns să aflu că festivalul a fost pus la cale de Asociația EDIT de la care am obținut mai multe informații.

(mai mult…)

vineri

26

iunie 2015

Electric Castle 2015 – Marea Noroiala!

26

vineri
iunie 2015

Scris de , Publicat în Made my day

Sa traiesti patru zile in noroi, cu hainele ude pentru muzica live. Daca nu ai ajuns la Electric Castle esti norocos pentru ca uite cum sta treaba: in Cluj nu se mai gasesc cizme de cauciuc, emisiunile matinale de la radio vorbesc despre noroiul de la festival, a aparut un site special despre ploaia din localitatea Bontida iar pe facebook nici macar in campania electorala nu s-a postat atata noroi.

(mai mult…)