BrightNow

marți

17

octombrie 2017

2

COMENTARII

Instagram și meniurile McDonalds și KFC

17

marți
octombrie 2017

2


COMENTARII

Scris de , Publicat în Advertising, Digital

Nu știu exact cât de familiarizați sunteți voi cu meniurile de la McDonalds și KFC, dar eu am probleme. Adică după atât de mult timp de când trăim în aceeași societate știu câteva produse și mă descurc ceva mai bine decât tata atunci când ajung să comand ceva.

Situația asta, combinată cu veșnica frustrare legată de pozele produselor din meniu și din reclame, m-a făcut să mă întreb de ce nu folosec aceste restaurante digitalul și în special instagram pentru a familiariza consumatorul cu oferta?

Ideea super simplă e cam așa: Haide să digitalizăm (acolo unde nu sunt deja digitalizate) meniurile din locație și eventual panourile (OOH). Apoi difuzăm pe ele un colaj de fotografii făcute de consumatori produselor noastre.

Adică atunci când stau la coadă să pot să văd un sandviș așa cum arată el prin ochii și obiectivul/telefonul altor consumatori. Sigur, ar trebui să fie un conținut selecționat dintr-un calup de imagini „tăguite” cu un anumit hashtag pe instagram – e normal să fie curățat pentru că va exista și troleală, dar nu cred că mai multă decât există deja.

So, oricum e un mega-trend să fotografiezi mâncare. De ce nu se profită de el?

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

2 Comentarii

  1. Raluca

Îți imaginezi cum ar arăta asta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TE-AR PUTEA INTERESA SI:

Publicat în Great Ads of the World

Reteta pentru CEVA de la KFC