BrightNow

marți

23

ianuarie 2018

HQ Trivia – tot ce trebuie să știi despre

23

marți
ianuarie 2018

Scris de , Publicat în Lessons & Info

HQ Trivia este un joc live, accesibil doar prin aplicația proprie, care îți poate aduce premii în bani. Jocurile au loc de două ori pe zi și constau în 12 întrebări. După fiecare întrebare, cei care răspund greșit sunt descalificați, iar la final, premiul în bani se împarte între cei care răspund corect la toate întrebările.

Jocul este găzduit de comediantul Scott Rogowsky, care a devenit extrem de popular în ultima perioadă datorită faptului că HQ Trivia este un adevărat fenomen cultural.

Care sunt regulile?
Jocul este format din 12 întrebări. Ai aproximativ zece secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare, începând cu momentul în care gazda începe să o citească. Toți cei care răspund corect la cele 12 întrebări împart jackpot-ul. Dacă nimeni nu câștigă, potul se reportează pentru următorul joc.

Câți bani poți câștiga?
Când jocul a debutat, în luna august, jackpot-urile erau în jur de 100 $, dar de atunci a crescut la 250 $ și acum 1000 $. Din când în când însă, potul jocului crește, atingând valori de până la 15.000 $. Desigur, dacă câștigi, e posibil să împărți premiul cu alți câștigători.

Recent, HQ a oferit premii mai mari în nopțile de duminică, astfel încât ai șansa de a câștiga mai mulți bani, dar există și mult mai mulți jucători.

Cum încasezi banii?
Câștigurile pot fi retrase folosind un simplu cont PayPal.

Disponibil atât pe iPhone cât și pe Android?
Inițial, HQ era disponibil doar pe iOS, dar o versiune Android a devenit disponibilă la începutul anului 2018. Puteți să o descărcați aici.

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Ești Isteț? Câți bani ai scos?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *