BrightNow

duminică

7

decembrie 2014

Future of Meda – editie noua pe 9 decembrie

7

duminică
decembrie 2014

Scris de , Publicat în Advert, Events / Campaigns

Future of Media revine cu o noua editie pe 9 decembrie 2014, conferinta va avea loc la Howard Johnson si isi proune sa prezinte tendintele si oportunitatile din media si advertising pentru anul 2015. Evenimentul organizat de Evensys aduce in prim plan idei inovatoare din media, advertising si mobile.

feature of media

Mediul digital se schimba rapid iar tehnologia avanseaza si patrunde incet dar sigur in toate activitatile si domeniile. Companiile si utilizatorii trebuie sa fie la curent cu noile tendinte si platforme pentru a creste eficienta si a raspunde tuturor asteptarilor.

Future of Media va reuni specialisti din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, precum si jurnalisti si bloggeri tech. In cadrul conferintei participantii voravea ocazia sa fie conectati la pulsulnoutatilor din tehnologie si comunicatii si vor afla care sunt cele mai utile instrumente media. De asemenea se va discuta despre viitorul platformelor mobile.

Future of Media este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone si Bitdefender, partenerii principali al evenimentului.

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Deci? Parerea ta care este?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *