BrightNow

joi

17

noiembrie 2016

Black Friday in fiecare zi

17

joi
noiembrie 2016

Scris de , Publicat în Online, Resurse & Soluții

Maine e Black Friday. Sau, mai bine zis, maine se „sarbatoreste” Black Friday la cateva magazine online mari. Dar esti sigur ca ce urmeaza sa cumperi o sa fie „la reducere”?

In perioada urmatoare vor urma si alte Black Friday-uri la alte magazine. Si apoi reduceri de iarna, reduceri de Craciun, reduceri de revelion, lichidari de stocuri in ianuarie etc.

Anul trecut nu am cumparat nimic de Black Friday. Cand am intrat pe site-uri fie nu mergeau, fie nu mai aveam ce sa cumpar. Acum doi ani, intr-un tarziu, cand si-a revenit site-ul, am cumparat un stick de memorie pentru ca voiam neaparat sa iau ceva ieftin. Orice.

Este o febra care te prinde. Peste tot se anunta reduceri si ti-ai dori sa beneficiezi de ele, pentru ca e ciudat sa ramai cu senzatia ca desi participi la „pomana”, nu-ti primesti portia…

Corect ar fi sa urmaresti produsele pe care ti le doresti si atunci cand apare o reducere buna, sa le achizitionezi. Fie ca e o perioada de reduceri, Black Friday sau orice alta zi.

Usor de zis, greu de facut. Cine are timp sa intre pe toate site-urile sa verifice periodic preturile de la produsele pe care le-ar cumpara la un pret bun?

Ei bine, acum cateva zile, cautand o solutie, am descoperit Cofffre – o aplicatie de tip asistent personal pentru cumparaturi online.

Pentru ca toate aplicatiile bune sunt simple, sunt si foarte usor de descris. Iti instalezi aplicatia pe browser (momentan este disponibila doar pe Chrome), accesezi pagina produsului de care esti interesat, il adaugi pe o lista si setezi care este reducerea pe care o urmaresti (ex 40%). Aplicatia monitorizeaza pretul iar cand produsul se ieftineste cu minim 40% esti anuntat prin email.

Update (nov 2018): Cofffre nu mai este disponibil, dar o opțiune de luat în calcul este Personal Shopping Assistant de la Microsoft.

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Deci? Parerea ta care este?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *