BrightNow

miercuri

3

decembrie 2014

25 de companii la 1000 de locuitori

3

miercuri
decembrie 2014

Scris de , Publicat în Events / Campaigns

România se afla pe penultimul loc in UE in ceea ce priveste numarul de companii raportat la mia de locuitori (25 de companii la 1000 de locuitori). Conform aprecierilor facute de Laszlo Pacso, fondator si coordonator proiecte Business Days, Cluj si Bucuresti sunt cele mai propice orase din tara pentru a porni afaceri de la zero.
business days 2014

Daca iti doresti sa afli mai multe despre acest fenomen, despre motivele din spatele sau (slaba dezvoltare a culturii antreprenoriale si apetitul scazut al romanilor pentru risc, lipsa spiritului intreprinzator si a spiritului de echipa, lipsa capitalului si reticienta bancilor de a finanta, etc.) dar, in acelasi timp, sa afli si povestile celor care au reusit si sa te inspiri din experienta lor poti merge la Business Days 2014

Intre 10-11 decembrie are loc o noua editie Business Days, un eveniment al business-urilor de succes din Romania. O conferinta dedicata antreprenorilor, managerilor, expertilor si oamenilor din mediul de afaceri.

M-am uitat pe lista speakerilor si va spun ca este extrem de ofertanta. Chiar nu stiu, cum altfel, as fi reusit sa ii aud, de exemplu, pe Alex Gavan, Mihaela Nicola si Andreea Boaca povestind despre business in aceeasi zi.

Am ramas oarecum uluit de titulatura lui Marius GheneaBusiness Angel. Marius este unul dintre cei mai importanti antreprenori romani din online. Pentru multi este cunoscut ca unul dintre cei cinci investitori prezenti in emisiunea Arena Leilor.

Pentru ca am fost curios sa aflu mai multe despre el, si am puricat online-ul, va las, in continuare, un film de la Business Days  Oradea din 2013.

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

Deci? Parerea ta care este?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *