BrightNow

Despre mine

 

un baiat circle logo

Scriu, citesc, gândesc, desenez, socializez, mulțumesc frumos și visez.
Ca toți oamenii. Nu?

*nu neaparat în ordinea enumerării și nu chiar cu mustața alăturată

Dincolo de blogul acesta pe care scriu atunci când consider că am ceva de transmis, mai fac și alte treburi.

Prin 2004-2005 am început să fac voluntariat și am ajuns în timp să mă implic destul de mult în zona nonprofit – din 2007 lucrez/colaborez cu oamenii frumoși de la Romanian Angel Appeal. Plecând de aici am ajuns să cunosc extrem de mulți oameni faini, să călătoresc și să descopăr idei noi, care mai târziu au crescut în mine.

Am absolvit IT & Economie, Management și mai apoi Producție Multimedia – deși nu îmi dau seama exact cât valorează. Poate mai interesant este că am picat examenul la UNARTE.

De prin 2008, după ce mi-am luat hârtiile de „fotograf” și „grafician”, am început să mă vând ca freelancer și să fac grafică, website design și fotografie. De fotografie pentru bani m-am lecuit de mult. Grafică încă mai produc.

Din 2011 a început să mă fascineze advertising-ul. Am trecut inițial pe la IQAds Kadett și pornind de aici am reușit, cu ajutorul seminariilor, cursurilor și a altor lucruri citite, văzute și experimentate, să îmi fac o idee despre industrie.

În 2012 a fost prima ediție Câmpina Open MTB  – eveniment de fundraising pe care l-am coordonat timp de 6 ani și care a adus peste 1500 de concurenți la start.

Prin 2013 am pornit Brainie Studio pentru a livra soluții digitale deștepte și creative business-urilor care se dezvoltă în online.

În 2014, amintindu-mi că prin 2006 scriam, am deschis unbaiat.ro – am cumpărat domeniul într-o perioadă în care îmi doream tare să ies din zona de „un baiat” (știți voi, atunci când cineva știe un băiat care știe, poate, face, se ocupă), care a devenit, începând cu 2016, razvan-radulescu.ro .

În 2018 am absolvit cursurile de strategie digitală în cadrul Școlii IAA, iar spre finalul anului m-am alăturat echipei Innobyte alături de care construim proiecte frumoase în online, ajutând asfel clienții să crească și să se bucure de mediul digital.

În permanență încerc să dezvolt mai multe proiecte (în mare parte online), fiind, de felul meu, destul de antreprenor. Multe dintre cele inițiate au disparut deja, însă toate mi-au dat idei pentru ceva nou, ceva mai bun.

Ne vedem pe-aici pe net.