BrightNow

vineri

4

octombrie 2019

Uber-minutele sau cum te „fură” Uber

4

vineri
octombrie 2019

Scris de , Publicat în The way I see it

Uber ajunge în doar 5 minute. Dar cât de lung este un uber-minut? Din experiența mea, un minut, atunci când e implicat Uber, poate să dureze până la de 4 ori mai mult decât în realitate.

Tocmai ai comandat Uber și aplicația te anunță că șoferul va ajunge la tine în 5 minute. Trece un minut, aplicația se actualizează și observi că în doar 4 minute mașina va fi adresă.

Cobori și te îndrepți către locația de pickup, dar când te uiți la aplicație mai ai tot 4 minute de așteptat. Alte doua minute și mai ai tot 4 minute de așteptat…

Dacă ai noroc, până la urmă ajunge la timp. Dacă ai și mai mult „noroc” ești notificat că ți se caută o altă mașină. Un minut adevărat și gata, noul șofer va ajunge la tine în 6 uber-minute. Ha! De data asta a funcționat. Încă un minut și gata. Rezolvat.

Altă dată aștepți 10 minute să treacă uber-minutul ăla în care trece de semafor să ajungă la tine. E de înțeles! Când plouă, uber-minutele trec mai greu.

Odată ce ai ajuns în masină, aplicația estimeaza un ETA de 14 uber-minute. Dar le faci tu să pară că trec mai repede folosind social-media minute.

Și uite așa te „fură” Uber, ascunzându-ți faptul că măsoară timpul prin estimări pozitiv-nerealiste pe care tu le iei de bune!

Te-a ajutata acest articol? Susține proiectul și ajută-mă să aduc mai mult conținut pe blog!
Become a patron at Patreon!

În cazul tău cam cât de lung este un uber-minut?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *